Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Apklausa

2010 07 27

Prašome visų užpildyti šią apklausą:

[polldaddy survey=”BEF4966A02B1F491″ type=”button” title=”Pildyti apklausą” style=”rounded” text_color=”FAFAFA” back_color=”DB3C0B”]

Ši apklausa yra apsaugota slaptažodžiu. Slaptažodį pateikiu forume.

Tą pačią apklausą galima pildyti ir atsisiuntus šią bylą:

anketa 2010 07 07

Šiuo atveju užpildytas anketas su parašais reikia įmesti į Šeškinės g .4 – 23 buto pašto dėžutę arba atsiųsti skanuotą kopiją elektroniniu paštu  aleksandras.bogdevicius@gmail.com

Jeigu kas turi papildomų klausimų, prašome kreiptis telefonu +37067522275, pageidautina iki 20 val vakaro.

Tarpiniai (2010-08-18) el. būdu pildytų anketų rezultatai:


Šiek tiek komentarų balsavimo rezultatų tema:
  • Elektroniniu būdu pagamintą anketą pildė 14 žmonių. Arba tik tiek skaito forumą. Arba tik tiek pasitiki el. anketa. Arba tik tiek kaimynų moka naudotis ir turi internetą…
    • Dėl tvirtesnių laiptinių durų sutinka dauguma, tad tikėtina, kad jeigu anketų pildymas vyks panašia tendencija tai turėsime geresnes duris.
    • Dėl kortelių sistemos o ne kodų sprendimo nesimato. Pirmauja „kortelės“ tik vieno balso persvara. Siūlau kas dar nepildė anketos čia spausti „taip“, nes mane jau nervuoja ta kodinė spyna, nes skaičiukai jau nebeįsispaudžia taip paprastai kaip anksčiau – nuo ilgo naudojimo manau sudilo kažkas ir nebekontaktuoja, kai spaudžiu kai kuriuos skaičius… Čia dar nebalsavę gali nulemti visą rezultatą.
    • Dėl stipresnių „pritraukėjų“ automobilių požeminėje stovėjimo aikštelėje taip pat persvara tik 1 vieno balso į „taip“.
    • Dėl priešgaisrinės sistemos sutvarkymo sutinka beveik visi balsavę. Tik vienas prieš. Na ir dar keli susilaikę.
    • Dėl PST tikslinės išmokos. Čia yra du klausimai iš kurių vienas klausia ar pinigus palikti bendrijos sąskaitoje ir panaudoti bendriems reikalams, o kitas klausia ar iš principo atiduoti tuos pinigus gyventojams. Mąstant paprastai, visi tie, kurie balsavo „nesutinku“ pirmajame klausime, turėtų balsuoti „sutinku“ antrajame. Bet taip nėra. Matyt tie kurie nesutiko su pirmuoju klausimu, nori kitokio sprendimo tiems pinigams, tačiau jų nėra daug, t.y. dauguma nori kad pinigai liktų sąskaitoje ir būtų panaudoti bendriems reikalams spręsti, tad panašu, kad kito sprendimo tiems pinigams ieškoti nereiks (žinoma viskas priklausys nuo galutinių anketų rezultato, čia tik dalis jų).
    • Ar prie liftų esančias sienas plytelėmis klijuosime ar ne neaišku – rezultatai apylygiai, yra tik vieno balso persvara į „taip“. Tad tie kas dar nepildė anketų labai lengvai gali pakreipti reikalą į jų norimą pusę.
    • Judesio daviklius gyventojai nori įsirengti, tik dar kiek abejoja dėl požeminės automobilių stovėjimo aikštelės. Tiesa, čia gal reikėtų patikslinimo kam tie judesio davikliai skirti būtų  – valdyti apšvietimą ar signalizaciją? Ar dar ką nors?
    • Už žolės nupjovimą gyventojai sutinka sumokėti.
    • Balkonų stiklinimui taip pat pritaria dauguma.
    Share

    2 Trackbacks / Pingbacks

    Previous Post
    «
    Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
    Skip to toolbar