Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Galų gale su draugų pagalba šio puslapio kūrėjui pavyko išsiaiškinti kaip galima būtų pateikti informaciją šiame puslapyje registruotiems vartotojams, taip, kad kiti pašaliečiai ir blogi ridikėliai nematytų, o matytų tik geri mūsų bendrijos, o gal ir dar kiti žmonės.

Šiuo metu taip pat dar turime ir papildomą menu sritį: “informacija registruotiems”. Kol kas nesugalvoju ką į ten galėtumėm patalpinti. Laimonai, berods pas patį buvo idėjų? Užslaptinau ir “įstatai” menu sritį. Kol kas ji tuščia, bet užtai slapta 🙂

Tiesa, norint prisiregistruoti, reikėtų, kad tie žmonės turėtų paskyra wordpress’e. Panašiai kaip ir mūsų forume, žmonės, kurie nori daugiau info matyti (duomenų bazę, kalendorių ir ten dar kažką), turėtų susikurti Yahoo paskyrą. Kas norite tapti vartotojais, kurie galėtų matyti įslaptintą informaciją ir gal net valdyti šio puslapio turinį? Valdyba? Nagi puolame kurtis paskyras wordpress’e ir duokite man šen e-mail’ą, kuriuo registravotės (siūlau per forumą, bet jei nebijote brukalo tai galite ir čia komentaruose) – padarysiu, kad galėtumėte matyti šio puslapio įslaptintas vietas. Jei bus sunku paskyrą susikurti – irgi kreipkitės – pagelbėsiu kuo galėsiu.

Ir dar. Nepamirštame užpildyti anketos 😉 ana va čia. Slaptažodis forume.

Share

1 Trackback or Pingback

Previous Post
«
Next Post
»
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar