Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Čia visai neseniai į pašto dėžutes buvo atėjusi tokia skrajutė:

Skrajutė

Čia NPC siūlosi atlikti viską

Nusiunčiau fotkę Mindaugui ir mes išsiaiškinome, jog derybos dėl mūsų šilumos ūkio priežiūros vis dar vyksta.

Status quo:

  • Šilumos punktų priežiūros VE nebeteikia.
  • Dabar mums šias paslaugas teikia jų grupės įmonė City Service už 24 ct/m^2
  • Yra firmų, kurių kaina mažesnė, pvz.: 14 ct/m^2

Tačiau CityService mums kažkiek padeda aiškintis su PST dėl 250 tūkst. LTL išmokos už neįrengtą parkingą1.

Už tas 250 tūkstančių babkių galėtumėm pasidaryti visokių fainų dalykų, kaip vaikų žaidimo aikštelės atnaujinimas, masinis-kokybiškas-dar neapšiltintų sienų apšiltinimas, nusileidimą patogų šaligatviais su vežimėliais ir pan.

Apie parkingo užbaigimą tikriausiai kalba nebeina, nes jei babkes duos, tai reiškia, kad nebe įrenginės, o mes patys ar to norėtumėm?

__________________

1– ilga istorija trumpai:PST kažkokia firma su keistu pavadinimu (bene “Sėkmės šaltinis” ar kažkokiu panašiu) pastatė mūsų namus (t.y. Šeškinės 4 ir 6 namus). Tikriausiai 2006 metais buvo užbaigtas ir priduotas su daline apdaila 4 namas, o 6-asis metais anksčiau. Tai va statė-statė jie pagal projektą, bet va parkingo (kur ne po žeme) ir neužbaigė įrenginėti, nes šalia mūsų namų turėjo išdygti ir kažkoks biurų pastatas, kurio (tikriausiai) projekto dalimi ir būtų to parkingo užbaigimas. To pastato taip ir nepradėjo statyti, nes matyt suprato, kad neapsimoka ar panašiai (ten ant to sklypo dabar puikuojasi užrašas “parduodamas projektas”). Projektą pardavinėja, bet va parkingo neįrengė. Mindaugas ir Aleksandras neleis labai nukrypti į lankas (tikiuosi) ir primins kokie ten dokumentai tarp ko pasirašyti ir jog ten paminėta, kad jeigu PST neįrengs parkingo, tai jie mums už tai bus skolingi 250 tūkstančių litų. Kiek suprantu dar kai buvo Aleksandras pirmininku buvo eita tų babkių pasiimti, bet PST nedavė. Tai dabar Mindaugas vaikšto. O vaikšto jau pasitelkdamas pagalbon Lietuvos teisėtvarkos sistemą2.




2– Jeigu esate patyręs panašiuose teisminiuose ginčuose irba pažįstate ką nors kas patyręs, tai būsime labai dėkingi už kontaktus to žmogaus.

Share

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar