Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Na štai po visų protestų1 prisėdome parašyti. Prisikaupė truputį visokių įdomumų ir svarbumų. Čia bus vienas iš jų, o kiti įdomumai kituose straipsniuose.

Taigi, nusisamdėme firmą, kuri mums valys takus nuo sniego ir barstys (negailėdami!) smėlį su druska. Firma UAB Clean Solutions — jie mums (kai kuriems) langus valė ir tai darė gerai. Kainos ir sutartis yra čia (pasiekiama tik registruotiems).

Kaip ir reikėjo tikėtis forume mes ta tema apturim šiuo metu lengvą diskusiją. Paaiškėjo, kad šaligatviai prie Šeškinės gatvės nuvalyti geriau, nei prie mūsų namų (gal dėl to, kad ten traktorius valo?), vieni pastebėjo, kad valoma tik šiandien, kiti kiek anksčiau (nu aš aš…), t.y. kai tik sniegas buvo iškritęs.

Aiškinamasi šiuo metu kas valys parkingo sniegą, nors jiems buvo atsakyta, kad to nepirkome iš UAB Clean Solutions ir kad kai reiks jamsim kokį nors BobCat’ą.

Jei norite, galite savo skundus/pagyrimus čia komentarais duoti arba forume arba feisbuke arba net G+’e. Atgalinis ryšys yra labai svarbus.

_______________________

1– protestas buvo sėkmingas, nes buvo daug dalyvių iš Lietuvos ir ypatingai daug iš užsienio, o tas gedulingas kaspinėlis viršuje dešinėje mums dar primins kurį laiką apie, tai kad cenzūruoti internetų negalima — arba demokratija arba ne demokratija “truputį demokratija” nebūna.

Share

Comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar