Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Valdybos posėdis

2013 09 26
Pasikopijavau iš www.darienctchamber.com

Pasikopijavau iš http://www.darienctchamber.com

Vakar įvyko valdybos posėdis, kurio metu aptarinėjome šiuos klausimus:

  1. Vandens siurbliai.
  2. Atbuliniai vožtuvai
  3. Termostatai bendriems radiatoriams
  4. Aplinkos stebėjimo įrengimas.
  5. Premija pirmininkui [1]

Nusprendėme:

  1. Pareikalauti iš NPC detalesnės analizės dėl atsarginių siurblių gedimo, išvadų ir pasiūlymų, kuriuos jie turi pateikti raštu. Tada mes spręsime ką daryti.
  2. Pareikalauti iš NPC detalesnės analizės dėl vandens pamaišymo, išvadų ir pasiūlymų, kuriuos jie turi pateikti raštu. Tada mes spręsime ką daryti.
  3. Įrengti du termostatus tik pirmuose aukštuose prieš tai išsiaiškinant kokia ta apsauga nuo vandalizmo, t.y. kiek ji efektyvi. Visus kitus radiatorius esančius liftų aikšelėse užsukti iki minimumo ir reguliariai tikrinti, kad kaimynai nesavivaliautų arba padaryti taip, kad negalėtų savivaliauti.
  4. Neįrenginėti aplinkos stebėjimo sistemos, nes labai neaiškus jos efektyvumas (apie tai rašiau čia, čia ir čia). Nors kaimynas Mantas ir dovanoja kameras bei vaizdo registravimo sistemą (be kurių vaizdo stebėjimo sistemos įrengimas kainuotų >20 000lt, vietoje ~5000 dabar), bet valdyba nusprendė, kad to nereikia. Bet kuriuo atveju bendrijos nariai galite balsuoti dėl to Lietuva 2.0 portale, jeigu jūsų nuomonė kitokia. Jeigu bus surinktas kvorumas — jūsų sprendimas bus aukštesnis.
    Taip pat buvo išsakyta idėja didinti kiemo apšvietimo intensyvumą. Anot užsienyje darytų tyrimų — tai daugiausiai turi (lyginant su aplinkos stebėjimu) įtakos saugumo padidinimui.
  5. Išsiaiškinome, kad pagal galiojantį bendrijos įstatymą (žr. 10.6, 14.2, ) valdyba neturi teisės daryti tokių sprendimų. Todėl prašau jūsų balsuoti dėl to Lietuva 2.0 portale. Jūs tą sprendimą galite priimti.

_________________________

[1]– Bendrijos įstatų ir valdybos pasikeitimų įregistravimo biurokratijai pirmininkas išleido savo asmeninių lėšų, kurių nepavyks susigrąžinti iš bendrijos, nes nebuvo įmanoma išrašyti sąskaitos bendrijos vardu

Share

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar