Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.
sad-dog-600x400

Kodėl neatėjot?

Netgi susumavus visus Lietuva 2.0 portale surinktus balsus gavosi, kad PAKARTOTINIAME susirinkime dalyvavo 27 žmonės. Dar trūko 9 žmonių (kvorumui pakartotiniame reikia =>36 žmonių, t.y. 1/4 visų turto turėtojų).

Viso, internete balsavo 14 žmonių iš tų 14-os į susirinkimą fiziškai atėjo 2 žmonės (tai reiškia, kad prie 15 į susirinkimą atėjusių žmonių reikia pridėti ne 14 internetinių, o 12).

Tai kodėl neatėjote?

Mano galva galbūt neatėjote dėl šių priežasčių:

  1. Nežinojote kad buvo organizuojamas susirinkimas.
  2. Negalėjote ateiti, nes negalėjote ateiti.
  3. Neatėjote, nes jums neįdomu.

Kiekvienam iš šių variantų reiktų skirtingų veiksmų, norint sekantį kartą pasiekti kvorumą. Galgi tie, kurie neatėjote, galėtumėte anonimiškai pažymėti apklausoje savo neatėjimo priežastį:

Nes jeigu nežinojote — reiškia reikia ieškoti sprendimų kaip padidinti informacijos sklaidą.

Jeigu negalėjote ateiti, tai man reikia sužinoti kodėl nebalsavote internetu. Ar jums atrodo, kad per daug sudėtinga? Nepatikima? Visus šiuos prieštaravimus mėginau suvaldyti šiame straipsnelyje. Gal man nepavyko?

Blogiausia būtų, jeigu jums neįdomu. Tai reikštų, jog jūsų asmeninė erdvė baigiasi ties namų slenksčiu (o gal dar kur nors giliau) ir jums visiškai neįdomu kas už jo dedasi. Labai tikiuosi, kad tokių kaimynų nėra dauguma ir jie neturėtų įtakoti kvorumo. Nes jeigu taip, tai yra dar vienas sprendimas — mėginti įkalbėti pasirašyti įgaliojimo dokumentus, pagal kuriuos savo balsą atiduotumėte kaimynui, kuriam įdomiau.

Tuo tarpu tuos klausimus, kuriuos galvojau spręsti visuotiniame susirinkime mėginsiu perkelti valdybos lygmenin. Galgi pavyks dėl kai kurių iš jų padaryti sprendimą (pvz. vaizdo stebėjimą irba durų 4 name).

Na, o sekantis susirinkimas bus vėlgi šiemet. Mėginsiu daug ką pakeisti organizuodamas naująjį. Tikiuosi, kad turėsiu daugiau laiko organizaciniams reikalams. Nes daugiau nelabai kas ir belieka. Jeigu valdyboje nenuspręsime dėl svarbių klausimų, tai man kaip ir nebus ką daugiau daryti.

 

Share

Comments are closed.

Next Post
»
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar