Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Pas mus visuose susirinkimuose (po steigiamųjų) taip nutinka, kad nesusirenka kvorumas. Tas pats buvo ir vakar.

Įdomu kodėl? Ar žmonėms nerūpi? Ar žmonės nežino? Ar netiki, kad ką nors ten nuspręsime? Ar tikisi, kaip ir rinkimuose, kad jo balsas “į dangų” neis ir nieko jis vienas nepakeisiąs? O gal >50% bendrijos narių negalėjo ateiti, nes buvo užsiėmę, sirgo ir iš tiesų negalėjo?

Aš netikiu, kad žmonėms nerūpi jų pačių turtas.

Tai gal nežinojo, kad vakar buvo susirinkimas??? Bet… Kabinom skelbimus. Rašėme čia. Rašėme forume. Gal reikia dar nusipirkti “matiugalniką” už kaupiamąsias lėšas ir išėjus į kiemą kokią 21:00 dar garsiai pranešti apie būsimą susirinkimą kas dieną savaitei likus iki įvykio?

O gal tie, kurie neatėjo, galvoja, kad jų niekas neklausys… Jų nuomonė nesvarbi… Niekam jie neįdomūs… Tokie vargšeliai vargšeliai kaip šis miniatiūrinis stirniukas:

Na, o jeigu virš 50 proc. bendrijos narių negalėjo dalyvauti, tai gal reikėjo perkelti susirinkimą?

Na, nesiskundžiam, organizuojam naują. Aleksandras jau pranešė datą ir laiką:

GERB. DAUGIABUČIŲ NAMŲ ŠEŠKINĖS G. 4 IR 6, VILNIUJE SAVININKŲ BENDRIJOS NARIAI

2011 metų vasario 22 d. (antradienį) 19.00 val.  Vilniaus Žygimanto Augusto pagrindinėje mokykloje (Aktų salėje), Šeškinės g. 25, Vilniaus m. šaukiamas PAKARTOTINIS visuotinis 2011 metų bendrijos narių susirinkimas.

Darbotvarkė:

  1. Bendrijos veiklos ataskaita už 2010 m.;
  2. Bendrijos valdybos narių  ir revizoriaus rinkimas;
  3. Kiti klausimai..     

Prašome visų aktyviai dalyvauti, kad PAKARTOTINIS susirinkimas įvyktų reikia ne mažiau kaip 34 bendrijos narių dalyvavimo.

Nebūkite abejingi, nes šiame susirinkime bus renkami nauji valdybos nariai ir revizorius, (iš jų bus renkamas naujas valdybos pirmininkas), kurie ateinančius 2 metus atstovaus Jūsų interesus visais bendrijos klausimais.

Bendrijos valdyba

Norėdamas užbėgti už akių atsitiktinumui, kai virš 50 proc. bendrijos narių negali dalyvauti numatytu laiku, prašome, pažymėti kas ateisiąs, o jei data netinka, parašykite kokia data/laikas tiktų:

[polldaddy poll=”4492403″]

Share

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar