Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

“Daugiabučių namų Šeškinės g. 4 ir 6, Vilniuje savininkų bendrija” viešųjų ryšių atstovas “pramušė” mūsų bendrijos vardo garsinimą į platesnius vandenis.

Publicistas, žurnalistas, BBC darbuotojas (Europos ir Lotynų Amerikos skyriaus direktorius), sausio 13 naktį dirbęs Lietuvos radijuje, rašantis straipsnius į Lietuvos Rytą, Valstybę, Vyno žurnalui, Kelionės ir pramogos, pasižymintis ypatingai kandžiu jumoro jausmu Andrius Užkalnis mielai sutiko patronuoti mūsų bendriją.

Andrius Užkalnis visame gražumeTai reiškia, jog galimas mūsų problemas susijusias su “valdiškais namais” nuo šiol spręsime sparčiau. “Valdiškais namais” gali būti bet kas susijęs su mūsų bendrija – tiek mūsų namų statybų rangovai PST, tiek savivaldybė, tiek NPC ir t.t. ir panašiai. Vienu žodžiu – gyvensime taip pat kaip gyvena Anglijoje:

Štai taip gyvena AnglijojeMūsų galimo garbės pirmininko Andriaus Užkalnio straipsnius ir knygas (“Anglija: apie tuos žmones ir jų šalį“, “Kelionių istorijos“, “Prijaukintoji Anglija“) , skaito didžiulė auditorija – nuo paprastų internautų iki Seimo narių, premjerų, politikos apžvalgininkų bei verslininkų:

Premjeras taip pat skaito Andriaus knygas

Jo knygos yra tikri bestselleriai. Pirmoji jo knyga jau išleista bene 5 tiražu, o gal ir 6 jau ruošiamas…

Prašome visų nelikti abejingais ir prabalsuoti:

[polldaddy poll=”4639221″]

Dar pasakytina, kad Andrius Užkalnis yra kultinė asmenybė, apie kurią pilni internetai visokios informacijos. Apie jį rašo pipedija; vikipedija, jis turi alternatyviems rinkimams skritą puslapį…

Pats Andrius būdamas visuomenininku ir aktyviu internetinių procesų dalyviu turės iš to taip pat nemažą naudą.

Share

Comments are closed.

Next Post
»
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar