Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Žinia, pas mus buvo organizuojama dar viena kolektyvinė iniciatyva, apie kurią rašyta čia. Bet išėjo nesusipratimas… Buvo manoma, kad visi kaimynai pasidomės per visokias firmas ar nuo kiekio nuolaidos būtų taikomos, o iš tiesų tai niekas papildomai tuo nesidomėjo. Kaimynės, kuri koordinavo viską pasiūlymas buvo labai panašus į tą, kuriuo gali pasinaudoti bet kuris kaimynas kad ir pats vienas pasikreipęs pas kokią nors firmą.

Tam kad šauni iniciatyva nežlugtų, buvo papildomai užklausta 10 firmų, kurioms išsiųstas tekstas buvo toks:

Esu dviejų 16 a. naujos statybos (2005) namų bendrijos atstovas. Turime daug langų (kai kurie iš jų vitrininiai), kuriuos patiems kebloka nusivalyti neturint profesionalių įrankių ir priemonių. Nusprendėme paieškoti įmonės, kuri mums galėtų atlikti tuos darbus. Susiorganizavome kol kas ~15 kaimynų, kurie turime įvairaus ploto langų.

Ar galėtumėte pateikti kainų pasiūlymą? Mes tikimės, kad valant daugiau langų vienoje vietoje paslaugų kaina vienam butui bus mažesnė, nei perkant kiekvienam butui atskirai.

Sunkiau valomo vitrininio lango plotas beveik pas visus kaimynus yra ~7 kvadratinius metrus (vitrininiai langai, kurių išorinė pusė pasiekiama tik su ilgesni kotą turinčiu valymo šepečiu). Bendras langų plotas prasideda nuo ~16 kvadratinių metrų. Tikslesnius duomenis pateikčiau, jei pateiktumėte savo standartines valymo kainas ir galimas nuolaidas priklausomai nuo kiekio.

Laukiame jūsų pasiūlymo.

Atsiliepė dvi firmos, iš kurių viena pateikė konkrečias kainas: 1.5 lt už lango 1 kvadratinį metrą (vienos pusės). Kiek skaičiavau ir kiek mačiau kitų kaimynų kainų (kuriems langai jau buvo nuvalyti), tai pasiūlymas pats geriausias. Tikriausiai laukti kažko ilgiau nėra prasmės? Ar ne?

Tai kad jau taip gavosi, tai daugelis kaimynų pasiprašė išbraukiami iš kolektyvinės iniciatyvos grupės (forume). Tad ar liko dar norinčių? Paspauskite ant šios nuorodos ir pasakykite, jei dar nepraradote noro padaryti tai pigiau ir kolektyviai:

Paspauskite ir užpildykite apklausą

Share

1 Comment

  • seskine46 says:

    Jau turime 4 firmas atsiliepusias. Viena iš jų siūlo jau 1.4 lt už kvadratinį metrą (su medžiagomis). Papildomas anketas šiai minutei užpildė jau keturi kaimynai. Na, reiktų bent 10… Tai kas norit pigiau prasivalyti langus? 😉

1 Trackback or Pingback

Previous Post
«
Next Post
»
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar