Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Po (nežiūrint visų nesusipratimų) sėkmingos kolektyvinės iniciatyvos, kurios pagalba UAB “Clean Solutions” išvalė langus keturiems kaimynams už labai gerą kainą, atsirado žmonių, kurie kažkokiu būdu nesuspėjo sudalyvauti, nors norėjo.

Todėl vėl skelbiame anketų pildymą tiems, kas nespėjo, bet norėtų, kad jiems UAB “Clean Solutions” langus išvalytų už 1.5 lt kvadratiniui metrui (vienos pusės). Štai čia žemiau esantį mygtuką paspaudę viską ir supildykite (būtinai įrašykite telefoną ir emeilą — neskelbsime, bet be tos informacijos nebus įmanoma visko gražiai sukoordinuoti):

Užpildyk anketą. Spausk čia!

Share

4 Comments

  • seskine46 says:

    Ką gi, turime tris kaimynus. Manau, kad tiek užtenka 150 litų sąskaitai. Jeigu dar per ~pora dienų niekas nepareikš noro, tai užteks mums ir trijų. Ar ne?

  • seskine46 says:

    Jau turime 6 kaimynus, kurie užsiregistravo ir su kuriais tikėtina yra suderintas laikas tikslus kada bus valomi langai. O mūsų žiniomis jie bus valomi birželio 16-17 dienomis.
    Žinau, kad yra dar vienas kaimynas iš 4-12, kuris minėjo, kad norėtų langus valytis žodžiu, bet vis dar neužsiregistravo. Tikiuosi, kad jis tai padarys kada nors. Antrasis dublis, panašu, kad bus dar gausesnis nei pirmasis, o mes tikimės dar, kad bus tiek pat sėkmingas.

  • seskine46 says:

    Viskas pavyko puikiai. Čia laiškelis iš “CleanSolutions”:

    Viskas pavyko, vakar padirbėjom 7 butus padarėm. […]. Tai va, lauksim naujų užsakymų, jeigu ką kreipkitės. […] Ačiū už pagalbą.

    Pagarbiai,
    Justas Janušauskas
    Projektų vadovas
    UAB „Clean Solutions“
    Žalgirio g. 92, Vilnius
    Tel./Faks.: +370 5 2720672
    Mob.: +37065086898
    justas@cleansolutions.lt
    http://www.cleansolutions.lt

  • Martynas says:

    Labgai nuvalyti. Aciu “CleanSolutions” ir organizatoriams.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar