Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Čia rašėm apie verslo liudijimus, o rašėme, nes forume kaimynas Egidijus mus apklausimino (tiesioginis vertinys iš rusų kalbos: озадачил) sakydamas, jog jeigu vdruk mūsų darbštūs ir pasišventę kaimynai, pjaunantys žolę ir tvarkantys taip mums aplinką praktiškai nemokamai, susižeis, tai bendrijai bus striuka, nes jai reikės mokėti daug galimai prisiteistų pinigų.

O apklausimino taip, kad net nepatingėjome nueiti į VDI ir ten užduoti klausimą (nu nes ten pas juos svetainėje radome tokį “klauskite“). Gaila nebepamename kaip tą klausimą formulavome, bet matyt kažkaip suformulavome.

Ir ką gi sau galvojate? Ogi gavome atsakymą! Tiesa, ne taip kaip tikėjomės (kokiu nors e-paštu ar pan.) o gavome normalų laišką su raudonom raidėm:

Skaitant laišką paaiškėjo, jog sekretorė paklausimą gavo, perdavė jį VDI darbuotojui, šis paruošė atsakymą, užregistravo žurnale, suteikė atsakymui numerį, atspausdino, paėmė viršininko parašą, įdėjo į voką ir išsiuntė! Lietuvos Paštas žinoma jį atkeliaudino iki mūsų pašto dėžutės! Valio! O štai čia ir pats tekstas:

Tai va tokia linksma istorija.

Share

Comments are closed.

Previous Post
«
Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar