Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Neseniai susiremontavome šaligatvio šiek tiek. Tuo pačiu užėjimu (tas pats darbų rangovas, beje vienas geriausių, su kokiais yra tekę turėti reikalų) sutvarkėme šiek tiek fasado ir požeminės parkvietės duris aptvarkėme.

Fasadą reikėjo patvarkyti, nes piktavaliai vandalai terliotojai ir laužytojai apterliojo ir aplaužė vieną sieną (taip pat paprašiau, kad įmonė, kurios langai į tą vietą, pasikabintų kamerą).

O parkvietės durims pakeitėme magnetinių spynų vietą: perkėlėme iš viršutinio kampo į vidurį — šalia rankenos. Taip nutarėme, dėl to, kad net ir nestipriai pastumtos užrakintos durys, su magnetu viršutiniame kampe, deformuojasi, atsiranda plyšiai, lūžinėja varstai. Tikiuosi ši problema tokiu sprendimu bus išspręsta.

Visa tai foto įrodymuose jums:

Taip atrodė užvandalizuota siena

Taip atrodė užvandalizuota siena

Štai taip ji atrodė jau remotuojama:

Jau beveik padaryta

Jau beveik padaryta

Štai taip atrodo padaryta. Žymė matosi, bet tikrai neblogai dabar atrodo.

Štai taip atrodo padaryta. Žymė matosi, bet tikrai neblogai dabar atrodo.

O čia tos parkingo durys:

Durys po patvarkymų.

Kažkaip nesugalvojau anksčiau nufotografuoti durų, tai dedu tik “po” versiją. Neatrodo itin estetiškai, bet durys geležinės — tvirtos, tai nutariau nekeisti. Viršuje matosi žymė nuo ankstesnės magneto buvimo vietos.

Na, o užduotis artimiausiam laikotarpiui yra smėliadėžė — reikia sugalvoti kuo efektyvesnį būdą ją padaryti geresne arba pakeisti ją visą. Bendrauju su esančios gamintojais, deruosi dėl galimybės sutvirtinti turimą — taip būtų pigiau. Paskui paieškosime gero smėlio.

Dar planuoju supaišyti viršutinės stovėjimo aikštelės vietas. Mėginu pas profesionalus surasti jau pagamintą trafaretą (kad nereikėtų pačiam gamintis) ir kokių nors žinių apie panašius darbus, kad nereikėtų mokytis iš savo klaidų.

Share

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar