Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.

Pagaliau pavyko kažkaip suformuluoti klausimus balsavimui, išsistudijuoti apklausų organizavimo tvarką, atspausdinti viską ir išdalinti jums, kaimynai, į pašto dėžutes.

Kiekvienam iš jūsų į pašto dėžutę įmečiau voką, balsavimo biuletenį ir klausimų išaiškinimus. Taip pat po vieną šių dokumentų pavyzdį pakabinau virš skelbimų lentos pirmuose abiejų namų aukštuose (klijus paskui pats nukrapštysiu/nuplausiu):

Balsavimo biuletenis ir aiškinamieji raštai.

Balsavimo biuletenis ir aiškinamieji raštai 4 namui.

Balsavimo biuletenis ir aiškinamieji raštai 6 namui.

Balsavimo biuletenis ir aiškinamieji raštai 6 namui.

Prašau jūsų užpildyti balsavimo biuletenius, pareikšti savo valią, įdėti juos į voką, užklijuoti ir įmesti į 4 namo 11 buto pašto dėžutę, o 6 name į 25 buto dėžutę (vieno iš valdybos nario dėžutė).

Na, o balsavimus organizuoju dėl valymo problemos ir dėl praėjusiame susirinkime aptartos vaizdo stebėjimo sistemos iš “ManoSauga”. Susirinkime nutarėme pirkti tai kas siūloma, bet nutariau pasiaiškinti ar gausiu pakankamą palaikymą šiai iniciatyvai, nes ji nepigi, o į susirinkimus nelabai vaikštome.

P.S. Dar kiek anksčiau priatspausdinau ir iškabinau va tokius skelbimus laiptinių aikštelėse:

Informacija neuždarantiems durų ir rūkantiems belekur

Jei labai norit nerūkyti namie — rūkykite laiptinių balkonuose. Vis geriau, nei laiptinėse. Ir prašau tik nemėtykite bet kur savo nuorūkų. Tai yra šlykštu.

Galbūt tie skelbimai kiek padės palaikyti tvarką. QR kodai — patogios nuorodos į įstatymus ir tvarkas. Tiems kas nežinote — kiekvienas išmanusis telefonas moka skanuoti QR kodą ir jį dekoduoti.

Tuos skelbimus iškabinau kiekviename 4 namo aukšte ir keliuose 6ojo namo aukštuose. Nespėjau iškabinti visur. Bet iškabinsiu greitu metu.

 

Share

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar