Šeškinės daugiabučiai. Problemos ir jų sprendimai.
Mes šaunuoliai pi... skautai, darome visiems tik gera! Paėmiau iš http://www.arthursclipart.org.

Mes šaunuoliai  it kokie skautai, darome visiems tik gera! (Paėmiau iš http://www.arthursclipart.org)

Vakar (2013-01-29) su Vyteniu nemokamai dalinome įvairius dalykus 6 namo gyventojams. 4 namo gyventojams pasisekė mažiau, nes jiems dalinau mažiau dalykų praėjusį sekmadienį vakare.

Prasinešėme ~20-21 valandą  ir išdalinome:

  • anketą,
  • reklaminę šio tinklaraščio skrajutę ir
  • lipduką (ačiū Vyteniui).

Lipduką visi kaimynai (išskyrus vieną) mielai ėmė ir džiaugėsi. Kaimynai, kurie užsiklijuos šį lipduką ant savo pašto dėžutės, turės galimybę, pasikreipę į teisinę Lietuvos sistemą dėl nepageidaujamo reklaminio turinio šlamšto jų pašto dėžutėse, laimėti sau naudos.

Anketa yra apie interneto ir televizijos paslaugas. Jei užpildysite ir įmesite ten, kur parašyta (ant tokios prisegtos juostelės), tai gal pavyks dar vieną kolektyvinę iniciatyvą kokią suorganizuoti ir pasitelkus masto ekonomikos dėsnius laimėti visiems.

Ačiū visiems kaimynams, kurie atidarė duris, o ypač tiems, kurie šypsojosi, o YPAČ-YPAČ tiems, kurie užpildė anketą ir įmetė į nurodytą pašto dėžutę!

Drambliškas ačiū!  (Paimta iš http://2.bp.blogspot.com)

Drambliškas ačiū!
(Paimta iš http://2.bp.blogspot.com)

Kol kas turiu 13 anketų užpildytų iš 4 namo. O 6 namo patikrinsiu šį vakarą. Rezultatas ne toks blogas, bet ne toks ir puikus, kaip tikėjausi.

Ne toks puikus, nes bendrijai priimti sprendimus bus iš tiesų nelengva. Nelengva, nes į susirinkimus kvorumas dar nebuvo susirinkęs nei karto (nesu tikras dėl steigiamojo). Tad lieka vienintelis pagal įstatus numatytas būdas svarbiems sprendimams priimti: anketų pildymas ir nešiojimas pas kiekvieną kaimyną.

Tikiuosi tik, kad dėl svarbių kiekvienam reikalų žmonės bus aktyvesni ir šių mano anketų neužpildė, nes jiems tai tiesiog neaktualu ir aš juos suprantu.

Vietoje P.S.

Aš dar buvau pasiėmęs fotoaparatą ir ta proga nufotografavau 6-ojo namo 3-ojo aukšto grindis (ir dar kažką). Ir dar nufotografavau 4-ojo namo 4-ojo aukšto grindis.

Tai dariau dėl to, kad mūsų forume diskutuojantys žmonės nepavargsta diskutuoti apie valytojos darbo kokybę. Tai štai, gavome signalą, jog 6 namo 3 aukšte labai nešvaru ir niekas nevalo jau visą amžinybę.  Todėl buvo sureaguota, išanalizuota ir užfiksuota:

Tai rya 6 namo 3-ojo aukšto vamzdyno spintelė, kur matome, kad ne valymo reikia o remonto ir valytoja čia nepadės.

Tai  yra 6 namo 3-ojo aukšto vamzdyno spintelė, kur matome, kad ne valymo reikia o remonto ir valytoja čia nepadės. Nuotrauka daryta 2013-01 29 ~20-21 valandą vakare.

O čia grindys 6-ojo namo 3-ojo aukšto.

O čia grindys 6-ojo namo 3-ojo aukšto. Nuotrauka daryta 2013-01 29 ~20-21 valandą vakare.

Dar 6-ojo namo 3-ojo aukšto grindų

Dar 6-ojo namo 3-ojo aukšto grindų. Nuotrauka daryta 2013-01 29 ~20-21 valandą vakare.

Ir dar 6-ojo namo 3-ojo aukšto grindų!

Ir dar 6-ojo namo 3-ojo aukšto grindų! Nuotrauka daryta 2013-01 29 ~20-21 valandą vakare.

O čia palyginimui 4 namo 4 aukšto grindys.

O čia palyginimui 4 namo 4 aukšto grindys. Nuotrauka daryta 2013-01 29 ~20-21 valandą vakare.

Ir dar 4ojo namo 4ojo aukšto grindų

Ir dar 4ojo namo 4ojo aukšto grindų. Nuotrauka daryta 2013-01 29 ~20-21 valandą vakare.

O čia štai, pagaliau vienas sulyginta su kitu toje pačioje nuotraukoje:

Palyginimas

Palyginimas. Nuotrauka daryta 2013-01 29 ~20-21 valandą vakare.

Matome, jog 4-ojo namo 4-ojo aukšto grindys mažiau švarios. O tai yra dėl to, jog:

  • 6-ojo namo 3-ojo aukšto grindys buvo valomos vakar iš ryto, o
  • 4-ojo namo 4-asis aukštas buvo plaunamas šiandien (nuotraukos darytos vakar)

Išvada: 4 namo 4 aukštas buvo valytas tik prieš savaitę nuo šios nuotraukos darymo datos, o 6 namo 3 aukštas buvo valytas iš ryto, kai nuotrauka buvo padaryta vakare. Todėl 4 namo 4 aukšto grindys mažiau švarios.

Tai žinau, nes šiandien sutikau valytoją, kuri man tai ir pasakė.

6-ojo namo 3-ojo aukšto grindys nėra labai švarios vien dėl to, kad tai yra vakaras, o grindys buvo plautos ryte ir žmonės į laiptinę atsinešė druskos ant batų iš lauko. Viskas čia natūraliai ir normaliai. Jei norite didesnės švaros — valykitės patys. Mano nuomone, tokia švara yra visiškai pakankama.

Jei mano vertinimai nepakankamai objektyvūs — sakykite savo vertinimus. Galime net tai aptarti forume, jei manote, kad tai to yra verta.

Ir dar P.P.S.

Vytenis patikrino visus šeštojo aukšto lifto aikštelių radiatorius ir padarė išvadą, jog sureguliuoti jie tolygiau ir kaitina mažiau nei 4 name esantys (bent jau jo aukšte).

Aš tai patvirtinu, nes dalindamas anketas ir skrajutes sekmadienį, 4 namo kažkurioje aikštelėje, radau radiatorių pleškantį visu smarkumu (aš jį savavališkai prisukau).

Share

Comments are closed.

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar